Min mat

Idag gjorde goda frökex. Jag blandade ett ägg med linfrön, solrosfrön, fibrex, hirsflingor, hampafrön, salt och vatten till en kladdig smet. Den fick svälla en stund innan jag bredde ut tunt på en plåt. Jag gräddade i varmluftsugn tills de var torra. Det är inte svårare än så, man behöver inga mått för när kexen har torkat är de färdiga. De blev jättegoda.
Till kexen åt jag den här smarriga blandningen av skagenröra, avokado och ägg.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s