Tunnpannkakor

Så här gör man tunnpannkakor utan vetemjöl:

3 dl vispgrädde
1 dl vatten
1 msk fiberhusk
4 ägg
1 krm salt

Vispa vatten, grädde och fiberhusk till en slät smet. Blanda i resten och låt svälla i 15 minuter. Stek i smör på medelvärme.
Servera med vispad grädde och hallon. Pudra över lite Sukrin Melis eller vanligt florsocker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s